A Zöldséges

Friss hajtás az interneten

2019. május 03. - Zöldséges.com

Mindannyian tudjuk, milyen csodálatos tud lenni a tavasz… Rügyezésnek indulnak a fák, kicsíráznak a növények és a hosszú téli álomból feléled az állatvilág. A gazdák elszántan dolgoznak a földjeiken, gondosan ápolják a növényeiket és büszkén aratják le munkájuk szó szerinti gyümölcsét. Ahogy tavasszal virágzásnak indul minden, úgy bontogatja egyre jobban szirmait és friss hajtásait valami olyasmi is, ami egyre jobban formálja át az életünket. Ez pedig nem más, mint a mezőgazdaságot érintő e-kereskedelem legfrissebb szereplője, a Zöldséges.com.

 pexels-photo-355312.jpeg

Az elmúlt években a multinacionális vállalatokon keresztül beimportált mezőgazdasági termékek látványos térhódítása meglehetősen beszűkítette a magyar mezőgazdasági termelők piaci lehetőségeit. Kialakult egy az előzőtől teljes mértékben eltérő versenyhelyzet, illetve a termékek felvásárlása és viszonteladása közötti árrések is egyre jobban a tető fokára hágtak.

 pexels-photo-264636.jpeg

Mit lehet ilyenkor tenni? Szerencsére az említett nehézségek ellenére még mindig vannak olyanok, akik rendületlenül becsülik a magyar gazdák áldozatos munkáját, illetve hisznek a hazai mezőgazdasági termékek értékében. Ugyancsak ők azok, akik még mindig azt vallják, hogy hazait a hazainak. Éppen ezért jött létre a Zöldséges.com, amely a legmodernebb technológiákat alkalmazva, illetve a hagyományos értékrendet vallva teremt új hagyományt, és vezeti át zöldség vásárlást a 21. századba.

 pexels-photo-128402.jpeg

A jelenlegi piaci állapotok kétséget kizáróan mind azt bizonyítják, hogy az e-kereskedelem berobbanása óta már teljesen más fajta kereskedelmi modell van érvényben. A fogyasztók számára teljesen természetessé vált, hogy az internetet böngészve csupán néhány kattintással elérhetnek és megvásárolhatnak szinte bármit. Mindemellett pedig még az igény is megnőtt a friss és minőségi árura. A Zöldséges.com a fenti kérdésekre kínál korszerű megoldást. A szolgáltatás egy olyan internetes piacteret biztosít, amely egyszerre kínál egy hatékony, versenyképes hirdetési lehetőséget a magyar gazdáknak, illetve egy megbízható, minőségi élelmiszerforrást azon fogyasztók számára, akik számára nem mindegy, hogy mit esznek.

 farmer-657333_960_720.jpg

Az e-kereskedelem egyik legnagyobb előnye, hogy látványosan kiszélesíti a piaci lehetőségeket. Aki azelőtt csak lokálisan tudott értékesíteni, az a termékeit a Zöldséges.com-on meghirdetve egy látványosan szélesebb vevői körre tehet szert. Annak tekintetében pedig, hogy a termékek közvetlenül a termelőtől jutnak el a fogyasztóhoz, az ellátási lánc is lényegesen lerövidül. Ez pedig mindenki számára kedvező, ugyanis a köztes értékesítő kiesésével a hazai termelők felvásárlási áron felül értékesíthetik a megtermelt árut, a fogyasztók pedig elsőkézből jutnak frissen megtermelt magyar mezőgazdasági termékekhez.

 kepkivagas76.jpg

A Zöldséges.com-mal egy olyan piactér keletkezik, amely az év 365 napján nyitva tart, és nem kötik semmilyen jellegű évszakkal vagy időjárással kapcsolatos tényezők. Ilyen formában egész évben adott a lehetőség a termékkínálat frissítésére, az előrendelések lefixálására és mindenek felett arra, hogy a termelők és a fogyasztók között egy tartós, gyümölcsöző kapcsolat születhessen.

 pexels-photo-1435894.jpg

A Zöldséges.com-nál személyes küldetésként tekintünk arra, hogy az e-kereskedelem és a modern technológiák nyújtotta lehetőségeket kihasználva előremozdítsuk a magyar mezőgazdasági termelők által biztosított egészséges hazai termékek elérhetőségét azon fogyasztók számára, akik hozzánk hasonlóan ugyanúgy hisznek a magyar mezőgazdasági termékek értékében.

A bejegyzés trackback címe:

https://azoldseges.blog.hu/api/trackback/id/tr1414800562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása