A Zöldséges

Itt van az ősz....

2018. szeptember 17. - Zöldséges.com

Itt van az ősz, és vele a nyár vége. Mondják ilyenkor meghal picit a természet, és valóban van az őszben valami melankólia. De, az ősz megannyi színt is rejt magában, ilyenkor a legszebb az erdő, és minden vég egyben egy új kezdet is. Ahogy ez a blog is. 

abundance-agriculture-color-709907.jpg

Gondoltam egyet, és az ősz kezdetével belevágtam. Hogy miről is lesz szó? Ahogy a neve is mondja a ZÖLDSÉGEKRŐL, noh meg a gyümölcsökről is. Minek van itt a szezonja, miről mit kell tudni. Ha van egy jó recept, azt is megosztom veletek. A lényeg, hogy friss legyen, és egészséges. 

Legyen ez egy virtuális zöldséges. Ahogy anno nagyival a piacon is mindig mesélt a kofa és adta a tanácsokat, úgy szeretnék én is segítségetekre lenni, hogy ne vesszetek el rohanó világunkban a zöldséges placcon. 

Tartsatok hát velem a kalandon, és legyen ez az ősz egy új kezdet szezonja, ne pedig az elmúlásé.  

A bejegyzés trackback címe:

https://azoldseges.blog.hu/api/trackback/id/tr5714232755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása